Velkommen til Øhavet Rundt 2015!!

Bowlerhatten sidder i år på hovedet af Mette Brask. Desuden er Birgitte Bruun og Meline Brask medarrangører.

I år har vi valgt en lidt anderledes rute end der har været de sidste par år. Vi mødes som sædvanlig i Gambøt havn på Thurø søndag i uge 29 (d. 19. juli), til dejligt gensyn med tidligere års deltagere samt nye ansigter.

Mandag går turen til Hjortø, hvor vi har lejet forsamlingshuset af Nora. Her bliver der fællesspisning, hvor David Lorentzen laver svinekam og pølser, og Nora fortæller om øen.

Tirsdag går turen mod Kleven på Ærø, men inden vi kommer dertil skal vi holde frokostpause i Ærøskøbing, hvor vi ser ser det gamle værft med åbne arbejdende værksteder, og vi går lidt rundt i byen, med mulighed for at gøre sine indkøb. Derefter sejler vi samlet til Kleven og nyder aftenen med vafler og det Småborgerlige Sangkor.

Onsdag sejler vi til Avanakø, og vi bliver her i 2 dage. Det gør vi fordi det giver lidt ro for børnefamilierne, så der ikke skal slåes telte op og ned i et væk. Vi har lejet forsamlingshuset begge dage og forsøger at ordne vandsituationen, som har været lidt tvivlsom de sidste par år. Onsdag bliver der også en kapsejlads rundt om øen og der bliver lagkagekonkurrence samt fællessang og historiefortælling m.m. om aftenen.

Torsdag er vi fortsat på Avanakø, hvor vi laver en kapsejlads i løbet af dagen og der er festaften med børnecabaret m.m.

Program

(Det præcise program fastlægges ved dagens skippermøde)

  • Søndag: Skippermøde i Gambøt kl. 20:00
  • Mandag: Skippermøde kl. 09:00 – Thurø–>Hjortø – Fællesspisning m. grill (medbring tilbehør samt spisegrej)
  • Tirsdag:  Skippermøde kl. 09:00 – Hjortø–>Ærøskøbing–>Kleven
  • Onsdag: Skippermøde kl. 09:00 – Kleven–>Avanakø/Korshavn – Lagkage konkurrence
  • Torsdag: Skippermøde kl. 10:00  Kapsejlads på Avanakø – Festaften
  • Fredag:  Skippermøde kl. 09:00 Korshavn–>Thurø

Priser

Tidligere har de forskellige havne selv stået for at opkræve havnepenge, penge for teltpladser mv. For at gøre det nemmere (og billigere) har vi i år indhentet priser fra diverse havne, og vi har regnet os frem til at det alt inklusiv koster 500 kr. pr. båd at deltage. Dette er også inklusiv teltovernatning for dem der ikke kan sove i bådene, samt det sædvanlige deltagergebyr. Beløbet vil blive samlet ind på startaftenen og vores kassemester står for at afregne med havnene. Således er det hele blevet billigere og nemmere for alle parter.

Dertil kommer prisen for maden til grillaften og festaften:

  • Grillaften:     Voksen 20 kr.        Barn  10 kr.
  • Festaften:    Voksen 100 kr.      Barn (3-12 år) 50 kr.     –    Børn under 3 år gratis

Kommunikation

Hjemmesiden er den officielle side for Øhavet Rundt – og det er her de officielle beslutninger kommunikeres. Facebook er stedet du kan søge efter gaster, joller eller blot skabe kontakter. Vi følger med på facebook og svarer gerne på spørgsmål, men ikke alle er på facebook, så derfor bruger vi hjemmesiden til gældende beslutninger. Vi glæder os til at se jer alle igen, og håber at vejret bliver skønt! Du må meget gerne sende en mail om du deltager med bådnavn og navne ombord, så vi har en idé om antal deltagere.  Send en mail til ohavetrundt@hotmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>